Keystone logo
Barcelona School of Architecture (ETSAB) Maestría en Arquitectura
Barcelona School of Architecture (ETSAB)

Maestría en Arquitectura

Barcelona, España

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

En el campus

becas

Explore oportunidades de becas para ayudar a financiar sus estudios

Introducción

MArqEtsaB és el màster en arquitectura d’un any que complementa la formació del grau i que és essencial per exercir la professió. Hi ha tres tipus d’especialització: teoria i projecte, disseny urbà i tecnologia. Cadascuna d’aquestes especialitzacions suposa una intensificació del tema en el camp de l’arquitectura, tot seguint atenent a la lectura exhaustiva necessària de la disciplina.

Aquest màster està dissenyat per completar les assignatures d’alta qualitat realitzades durant el grau d’Arquitectura amb la maduresa pròpia i suficient per a exercir la professió, que exigeix ​​un alt nivell d’integritat i capacitats d’innovació, posant èmfasi en l’elaboració del projecte, la tecnologia i la disseny urbà.

El model educatiu d’ambdues titulacions, el grau en arquitectura (GArqEtsaB) i el màster (MArqEtsaB), reuneix un programa acadèmic complet d’Arquitectura i ajuda l’estudiant en la professió d’arquitecte regulada. Se centra en la interdisciplinarietat de les diferents assignatures, reforçant el seu coneixement transversal. La majoria de les assignatures tenen un format amb grups de tallers, on les activitats cooperatives són claus per al desenvolupament d’un raonament crític adequat per a cada assignatura. Aspectes com els vincles territorials, la sostenibilitat o l’impacte social, entre d’altres, són qüestions necessàries per promoure i influir en el paper de l’arquitecte en la nostra societat, en la recerca d’un entorn més humà i del medi ambient, d’una millor qualitat de vida. .

Per poder accedir a aquest màster que dóna dret a exercir la professió d’Arquitecte, és necessari haver superat prèviament el Grau en Estudis d’Arquitectura (GArqEtsaB) o estudis equivalents.

Sobre la escuela

Preguntas

Cursos Similares

  • M.Phil./P.Grad.Dip. en Historia del Arte y la Arquitectura
    • Dublin, Irlanda
  • Maestro de la arquitectura programa de grado profesional
    • Syracuse, Estados Unidos de América
  • Maestría en Arquitectura en línea (RIT-ARC)
    • Online USA