Tiempo Parcial Programas de Máster en Ciencias de los alimentos 2020

Estudios a nivel de Maestría implican estudios especializados en un campo de investigación o un área de práctica profesional. Ganar un título de maestría demuestra un alto nivel de dominio de la materia. Ganar un título de maestría puede tomar de un año a tres o cuatro años. Antes de graduarse, por lo general, debe escribir y defender una tesis, un largo documento que es la culminación… Más información

Estudios a nivel de Maestría implican estudios especializados en un campo de investigación o un área de práctica profesional. Ganar un título de maestría demuestra un alto nivel de dominio de la materia. Ganar un título de maestría puede tomar de un año a tres o cuatro años. Antes de graduarse, por lo general, debe escribir y defender una tesis, un largo documento que es la culminación de la investigación especializada.

ciencias de la alimentación proporciona un conocimiento importante de los recursos nutricionales mediante la aplicación de principios científicos a la creación, desarrollo y mantenimiento de las fuentes de alimentos. Las personas que estudian la ciencia de los alimentos pueden optar por trabajar como desarrolladores de productos alimenticios, los especialistas en control de calidad o como representantes de ventas para las empresas de tecnología de alimentos y de alimentos.

Tiempo Parcial Título de Maestría en Ciencias de los alimentos

Leer menos
Otras opciones dentro de este campo de estudio: 
Princess Anne, Estados Unidos de América

The Departments of Agriculture and Human Ecology at the University of Maryland Eastern Shore offer a graduate program leading to the degree of Master of Science (M.S.) in Food ... +

The Departments of Agriculture and Human Ecology at the University of Maryland Eastern Shore offer a graduate program leading to the degree of Master of Science (M.S.) in Food and Agricultural Sciences. Concentrations include: Agricultural Economics, Agriculture and Extension Education, Animal and Poultry Science, Food and Nutrition, Natural Resource Science, and Plant and Soil Science. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
2 años
Inglés
Sep 2020
15 abr. 2020
Campus
 
Warsaw, Polonia +5 Más

The flagship Master in Food Systems programme is EIT Food's unique offering to develop top talent for the food sector. The programme is based on a combination of essential ski ... +

The flagship Master in Food Systems programme is EIT Food's unique offering to develop top talent for the food sector. The programme is based on a combination of essential skills to become effective innovators and entrepreneurs in the food sector along with key technical skills that are tailored to the individual career pathway for each student. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
Sep 2020
30 marzo 2020
Campus
 
Yekaterinburg, Rusia

Master’s Program in Food Biotechnology aims to prepare multi-skilled experts in the field of production quality control, product development, and innovation in food and drink ... +

Master’s Program in Food Biotechnology aims to prepare multi-skilled experts in the field of production quality control, product development, and innovation in food and drink industries. Comprehensive program syllabus covers different aspects of studies of microorganisms, cell cultures of animals and plants, biologically active substances, processes of homeostasis and human nutrition, principals of genetic and metabolic engineering and techniques for determination of effects of genetic-modified products on bio-objects. -
Máster
Tiempo completo
2 años
Inglés
Sep 2020
30 Sep 2020
Campus
 
University of Szeged
Szeged, Hungría

A certified food science and technology engineer is skilled in the fields of production, technology, planning of operations, management of economic processes, development of p ... +

A certified food science and technology engineer is skilled in the fields of production, technology, planning of operations, management of economic processes, development of products, quality assurance, tender-writing, and is capable of undertaking management tasks while taking into account technical and economic aspects. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
Campus
 
Wädenswil, Suiza

In this Master's program, you deal with innovative solutions for the food and beverage industry. You recognize innovation as a holistic process and develop new products and pr ... +

In this Master's program, you deal with innovative solutions for the food and beverage industry. You recognize innovation as a holistic process and develop new products and processes effectively from raw material to delivery. You consider the knowledge of technology, food, packaging, supply chain, strategy, and design. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
3 - 7 semestres
Inglés
Sep 2020
30 abr. 2020
Campus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

This two-year master programme provides you with sound knowledge of current and future challenges in food sciences, combining innovation and authenticity, and offering you the ... +

This two-year master programme provides you with sound knowledge of current and future challenges in food sciences, combining innovation and authenticity, and offering you the opportunity to interact closely with the food industry. -
Máster
Tiempo completo
2 años
Inglés
oct. 2020
28 abr. 2020
Campus
 
Milan, Italia

The Master degree in Environmental and Food Economics (EFE) is an internationally oriented high-quality programme designed to provide students with both an excellent academic ... +

The Master degree in Environmental and Food Economics (EFE) is an internationally oriented high-quality programme designed to provide students with both an excellent academic background and a practical attitude. The degree guarantees a promising outlook for a future professional career in today’s challenging fields of the economics of sustainability and of the management of the agri-food system. -
Máster
Tiempo completo
2 años
Inglés
30 Jun 2020
Campus
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letonia

El programa está dirigido a formar especialistas educados académicamente y nuevos científicos con el pensamiento creativo y la capacidad para tomar decisiones para promover el ... +

El programa está dirigido a formar especialistas educados académicamente y nuevos científicos con el pensamiento creativo y la capacidad para tomar decisiones para promover el desarrollo futuro de la ciencia de los alimentos y la producción de alimentos en Europa, la competitividad en los mercados extranjeros. -
Máster
Tiempo completo
2 años
Inglés
Campus
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Francia

ISA Lille ofrece una Maestría en Ciencias e Ingeniería, especialidad en Ciencias de la Alimentación, impartida en inglés o en francés, en la Gestión Sostenible de la Producció ... +

ISA Lille ofrece una Maestría en Ciencias e Ingeniería, especialidad en Ciencias de la Alimentación, impartida en inglés o en francés, en la Gestión Sostenible de la Producción de Alimentos, calidad, seguridad y entorno industrial. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
Sep 2020
24 May 2020
Campus
 
New York, Estados Unidos de América

Interdisciplinary in nature and situated at the forefront of food scholarship, this master of arts degree emphasizes the international, national, and local food systems. You'l ... +

Interdisciplinary in nature and situated at the forefront of food scholarship, this master of arts degree emphasizes the international, national, and local food systems. You'll develop an understanding of the ethical, economic, and environmental factors of food production, distribution, and consumption, and prepare for a career in policy, advocacy, media, nutrition, education, or entrepreneurship. This program also emphasizes the social, cultural, economic, and psychological factors that have influenced food production and consumption. -
MA
Tiempo completo
Tiempo Parcial
2 - 6 años
Inglés
Sep 2020
Campus
 
Perth, Australia

The food industry is one of the largest in the world. Its growth, particularly into the export market, requires a high level of technology as well as professionally trained in ... +

The food industry is one of the largest in the world. Its growth, particularly into the export market, requires a high level of technology as well as professionally trained individuals to apply that technology. Our postgraduate courses in this discipline can offer diverse and challenging careers and have been designed to provide professional training to those already employed in the food industry and those in other science fields. -
MSc
Tiempo completo
2 años
English
Jul 2020
Campus
 
Turku, Finlandia

El programa de maestría en desarrollo de alimentos le proporciona la competencia para enfrentar los desafíos en la investigación y el desarrollo en la industria alimentaria y ... +

El programa de maestría en desarrollo de alimentos le proporciona la competencia para enfrentar los desafíos en la investigación y el desarrollo en la industria alimentaria y la academia. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
agosto 2021
20 enero 2021
Campus
 
University of Algarve
Faro, Portugal

The aim of MSc program in Food Technology is to provide a general understanding of food properties and production, and knowledge in technologies involved in the production of ... +

The aim of MSc program in Food Technology is to provide a general understanding of food properties and production, and knowledge in technologies involved in the production of safe and healthy food that qualifies the recipient not only to analyze and control but also to design, innovate and develop food production systems and food products. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Portuguese, Inglés
Campus
 
Ecole de Management de Normandie
Caen, Francia +1 Más

Este programa se imparte en francés.

Este programa se imparte en francés. -
MSc
Tiempo completo
Francés
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, Reino Unido

Este programa tiene como objetivo equipar a los estudiantes con las habilidades avanzadas, el conocimiento y la experiencia para asumir funciones de gestión técnica y de produ ... +

Este programa tiene como objetivo equipar a los estudiantes con las habilidades avanzadas, el conocimiento y la experiencia para asumir funciones de gestión técnica y de producción en el sector agroalimentario de importancia mundial. -
MSc
Tiempo completo
Inglés
Sep 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here