Títulos de Máster en Ciencias de los alimentos in Asia 2020

Un Máster es el primer nivel de cursos de estudios de posgrado y puede obtenerse una vez finalizado un programa de Grado. Completar un Máster suele requerir dos años de estudio a tiempo completo, lo que comporta de 36 a 54 créditos semestrales.   ciencias de la alimentación se centra en el estudio de los alimentos, con énfasis en la creación de fuentes de alimentación fiables, sosteni… Más información

Un Máster es el primer nivel de cursos de estudios de posgrado y puede obtenerse una vez finalizado un programa de Grado. Completar un Máster suele requerir dos años de estudio a tiempo completo, lo que comporta de 36 a 54 créditos semestrales.  

ciencias de la alimentación se centra en el estudio de los alimentos, con énfasis en la creación de fuentes de alimentación fiables, sostenibles y seguras. La comprensión de las ciencias de los alimentos puede conducir a descubrimientos importantes en la tecnología de los alimentos, así como la producción y el mantenimiento de un suministro de alimentos sanos.

Los estudiantes que completen una parte de sus estudios en Asia están creciendo en número. En la actualidad, la segunda y la tercera economías más grandes se encuentran en Asia. Sin limitación alguna, los estudiantes han descrito su tiempo en Asia como la mejor experiencia de sus vidas. Hoy, tres de los cuatro países más poblados del mundo se encuentran en Asia: China, India e Indonesia.

Título de Maestría en Ciencias de los alimentos in Asia

Leer menos
Otras opciones dentro de este campo de estudio: 
Perth, Australia

The food industry is one of the largest in the world. Its growth, particularly into the export market, requires a high level of technology as well as professionally trained in ... +

The food industry is one of the largest in the world. Its growth, particularly into the export market, requires a high level of technology as well as professionally trained individuals to apply that technology. Our postgraduate courses in this discipline can offer diverse and challenging careers and have been designed to provide professional training to those already employed in the food industry and those in other science fields. -
MSc
Tiempo completo
2 años
English
Jul 2020
Campus
 
Al Ain, Emiratos Árabes Unidos

The Department of Food Science is proposing Master Program in Food Science which will give students an opportunity to gain advanced knowledge related to Food Quality and Safet ... +

The Department of Food Science is proposing Master Program in Food Science which will give students an opportunity to gain advanced knowledge related to Food Quality and Safety, Food Chemistry and Analysis, Food Processing and Engineering as well as Innovative and Functional Foods. Master program in Food Science is designed to reinforce and enhance the student’s knowledge of scientific principles and processes used to produce safe and high-quality foods. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
2 años
Inglés
agosto 2020
30 abr. 2020
Campus
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Reino Unido

Este curso está diseñado para equiparlo con las habilidades, los conocimientos y la habilidad para convertirse en un ingeniero de procesos de alimentos profesional.

Este curso está diseñado para equiparlo con las habilidades, los conocimientos y la habilidad para convertirse en un ingeniero de procesos de alimentos profesional. -
MSc
Tiempo completo
Inglés
Campus
 
Rangsit, Tailandia

FEBT focuses on two areas of specialization: Food Process Engineering and Bioprocess Technology.

FEBT focuses on two areas of specialization: Food Process Engineering and Bioprocess Technology. -
Máster
Tiempo completo
4 semestres
Jun 2020
Campus
 
Beirut, Líbano

Explanation of physical and chemical interactions between various constituents resulting from processing operations often lead to physical sensory, and nutritional changes in ... +

Explanation of physical and chemical interactions between various constituents resulting from processing operations often lead to physical sensory, and nutritional changes in foods. -
Máster
Tiempo completo
oct. 2020
Campus
 
Angers, Francia +1 Más

By offering opportunities to carry out study periods and work experience abroad, thus contributing to a comprehensive approach to the marketing process 'from production to mar ... +

By offering opportunities to carry out study periods and work experience abroad, thus contributing to a comprehensive approach to the marketing process 'from production to marketing', the -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Sep 2020
Campus
 
Irbid, Jordania

The Master Degree in Food Science and Technology/Department of Nutrition and Food Technology is awarded by the Faculty of Graduate Studies at Jordan University of Science and ... +

The Master Degree in Food Science and Technology/Department of Nutrition and Food Technology is awarded by the Faculty of Graduate Studies at Jordan University of Science and Technology (JUST). -
Máster
Tiempo completo
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here