77 Másters en Ciencias de los alimentos 2020

Estudios a nivel de Maestría implican estudios especializados en un campo de investigación o un área de práctica profesional. Ganar un título de maestría demuestra un alto nivel de dominio de la materia. Ganar un título de maestría puede tomar de un año a tres o cuatro años. Antes de graduarse, por lo general, debe escribir y defender una tesis, un largo documento que es la culminación… Más información

Estudios a nivel de Maestría implican estudios especializados en un campo de investigación o un área de práctica profesional. Ganar un título de maestría demuestra un alto nivel de dominio de la materia. Ganar un título de maestría puede tomar de un año a tres o cuatro años. Antes de graduarse, por lo general, debe escribir y defender una tesis, un largo documento que es la culminación de la investigación especializada.

ciencias de la alimentación proporciona un conocimiento importante de los recursos nutricionales mediante la aplicación de principios científicos a la creación, desarrollo y mantenimiento de las fuentes de alimentos. Las personas que estudian la ciencia de los alimentos pueden optar por trabajar como desarrolladores de productos alimenticios, los especialistas en control de calidad o como representantes de ventas para las empresas de tecnología de alimentos y de alimentos.

Programa de Máster en Ciencias de los alimentos

Leer menos
Otras opciones dentro de este campo de estudio: 
Warsaw, Polonia +5 Más

The flagship Master in Food Systems programme is EIT Food's unique offering to develop top talent for the food sector. The programme is based on a combination of essential ski ... +

The flagship Master in Food Systems programme is EIT Food's unique offering to develop top talent for the food sector. The programme is based on a combination of essential skills to become effective innovators and entrepreneurs in the food sector along with key technical skills that are tailored to the individual career pathway for each student. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
Sep 2020
30 marzo 2020
Campus
 
University of Szeged
Szeged, Hungría

A certified food science and technology engineer is skilled in the fields of production, technology, planning of operations, management of economic processes, development of p ... +

A certified food science and technology engineer is skilled in the fields of production, technology, planning of operations, management of economic processes, development of products, quality assurance, tender-writing, and is capable of undertaking management tasks while taking into account technical and economic aspects. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
Campus
 
UK Online, Reino Unido

From climate change to volatile food prices, get to grips with the pressures that are facing the food industry today and develop the skill set to help solve the problems of to ... +

From climate change to volatile food prices, get to grips with the pressures that are facing the food industry today and develop the skill set to help solve the problems of tomorrow with Manchester Metropolitan University’s Global Online MSc in Food Science and Innovation. -
MSc
Tiempo Parcial
24 meses
Inglés
marzo 2020
En línea
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

This two-year master programme provides you with sound knowledge of current and future challenges in food sciences, combining innovation and authenticity, and offering you the ... +

This two-year master programme provides you with sound knowledge of current and future challenges in food sciences, combining innovation and authenticity, and offering you the opportunity to interact closely with the food industry. -
Máster
Tiempo completo
2 años
Inglés
oct. 2020
28 abr. 2020
Campus
 
Wädenswil, Suiza

In this Master's program, you deal with innovative solutions for the food and beverage industry. You recognize innovation as a holistic process and develop new products and pr ... +

In this Master's program, you deal with innovative solutions for the food and beverage industry. You recognize innovation as a holistic process and develop new products and processes effectively from raw material to delivery. You consider the knowledge of technology, food, packaging, supply chain, strategy, and design. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
3 semestres
Inglés
feb. 2020
Campus
 
Milan, Italia

The Master degree in Environmental and Food Economics (EFE) is an internationally oriented high-quality programme designed to provide students with both an excellent academic ... +

The Master degree in Environmental and Food Economics (EFE) is an internationally oriented high-quality programme designed to provide students with both an excellent academic background and a practical attitude. The degree guarantees a promising outlook for a future professional career in today’s challenging fields of the economics of sustainability and of the management of the agri-food system. -
Máster
Tiempo completo
2 años
Inglés
Campus
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letonia

El programa está dirigido a formar especialistas educados académicamente y nuevos científicos con el pensamiento creativo y la capacidad para tomar decisiones para promover el ... +

El programa está dirigido a formar especialistas educados académicamente y nuevos científicos con el pensamiento creativo y la capacidad para tomar decisiones para promover el desarrollo futuro de la ciencia de los alimentos y la producción de alimentos en Europa, la competitividad en los mercados extranjeros. -
Máster
Tiempo completo
2 años
Inglés
Campus
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Francia

ISA Lille ofrece una Maestría en Ciencias e Ingeniería, especialidad en Ciencias de la Alimentación, impartida en inglés o en francés, en la Gestión Sostenible de la Producció ... +

ISA Lille ofrece una Maestría en Ciencias e Ingeniería, especialidad en Ciencias de la Alimentación, impartida en inglés o en francés, en la Gestión Sostenible de la Producción de Alimentos, calidad, seguridad y entorno industrial. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
Sep 2020
24 May 2020
Campus
 
Turku, Finlandia

El programa de maestría en desarrollo de alimentos le proporciona la competencia para enfrentar los desafíos en la investigación y el desarrollo en la industria alimentaria y ... +

El programa de maestría en desarrollo de alimentos le proporciona la competencia para enfrentar los desafíos en la investigación y el desarrollo en la industria alimentaria y la academia. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
agosto 2021
20 enero 2021
Campus
 
University Of Debrecen
Debrecen, Hungría

El MSc en Seguridad Alimentaria y Calidad está diseñado para desarrollar su conocimiento de pregrado y mejorarlo a través de la aplicación y la investigación.

El MSc en Seguridad Alimentaria y Calidad está diseñado para desarrollar su conocimiento de pregrado y mejorarlo a través de la aplicación y la investigación. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
feb. 2020
Campus
 
Syracuse, Estados Unidos de América

The 36 hour M.S. in Food Studies offers graduate students an interdisciplinary and holistic approach to food systems, food economies, and sustainable livelihoods and environme ... +

The 36 hour M.S. in Food Studies offers graduate students an interdisciplinary and holistic approach to food systems, food economies, and sustainable livelihoods and environments that influence public health and nutrition outcomes and overall well-being. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
Inglés
Campus
 
Dublin, Irlanda

The MEngSc in Food Engineering provides comprehensive coverage of bioprocess and food manufacturing systems engineering. On this programme you will develop new technical compe ... +

The MEngSc in Food Engineering provides comprehensive coverage of bioprocess and food manufacturing systems engineering. On this programme you will develop new technical competencies in food and bioprocess engineering, learn how to develop and execute a research plan, and acquire skills in the application of leading-edge technologies to the agri-food and biotechnology industries, including novel food processing technology, food process automation, risk assessment, computer vision for food quality and food safety. -
Máster
Tiempo completo
Inglés
Sep 2020
Campus
 
European School of Political and Social Sciences
Lille, Francia

Food is a critical issue in today’s global and European politics. The regulation of agriculture, food distribution, public health, environment, and sustainable development are ... +

Food is a critical issue in today’s global and European politics. The regulation of agriculture, food distribution, public health, environment, and sustainable development are some of the issues covered by ESPOL’s master’s degree in Food Politics and Sustainable Development. This unique training program in France, combining theory and practice, allows students to gain a better understanding of the issues related to the politics of food and farming, and acquire the skills necessary to access key professional positions in public and private organizations. -
MA
Tiempo completo
4 semestres
Inglés, Francés
Sep 2020
Campus
 
New York, Estados Unidos de América

Interdisciplinary in nature and situated at the forefront of food scholarship, this master of arts degree emphasizes the international, national, and local food systems. You'l ... +

Interdisciplinary in nature and situated at the forefront of food scholarship, this master of arts degree emphasizes the international, national, and local food systems. You'll develop an understanding of the ethical, economic, and environmental factors of food production, distribution, and consumption, and prepare for a career in policy, advocacy, media, nutrition, education, or entrepreneurship. This program also emphasizes the social, cultural, economic, and psychological factors that have influenced food production and consumption. -
MA
Tiempo completo
Tiempo Parcial
2 años
Inglés
Sep 2020
01 feb. 2020
Campus
 
Ecole de Management de Normandie
Caen, Francia +1 Más

Este programa se imparte en francés.

Este programa se imparte en francés. -
MSc
Tiempo completo
Francés
Campus