48 Programas MSc en Ciencias de los alimentos 2020

Un Maestro en Ciencias o maestría es un título de postgrado típicamente en los campos de las ciencias y las ciencias sociales. MSc puede ser curso basado, basada en la investigación, o una mezcla de los dos. ciencias de la alimentación proporciona un conocimiento importante de los recursos nutricionales mediante la aplicación de principios científicos a la creación, desarrollo y mantenimie… Más información

Un Maestro en Ciencias o maestría es un título de postgrado típicamente en los campos de las ciencias y las ciencias sociales. MSc puede ser curso basado, basada en la investigación, o una mezcla de los dos.

ciencias de la alimentación proporciona un conocimiento importante de los recursos nutricionales mediante la aplicación de principios científicos a la creación, desarrollo y mantenimiento de las fuentes de alimentos. Las personas que estudian la ciencia de los alimentos pueden optar por trabajar como desarrolladores de productos alimenticios, los especialistas en control de calidad o como representantes de ventas para las empresas de tecnología de alimentos y de alimentos.

Programa de Máster en Ciencias en Ciencias de los alimentos

Leer menos
Otras opciones dentro de este campo de estudio: 
Warsaw, Polonia +5 Más

The flagship Master in Food Systems programme is EIT Food's unique offering to develop top talent for the food sector. The programme is based on a combination of essential ski ... +

The flagship Master in Food Systems programme is EIT Food's unique offering to develop top talent for the food sector. The programme is based on a combination of essential skills to become effective innovators and entrepreneurs in the food sector along with key technical skills that are tailored to the individual career pathway for each student. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
Sep 2020
30 marzo 2020
Campus
 
University of Szeged
Szeged, Hungría

A certified food science and technology engineer is skilled in the fields of production, technology, planning of operations, management of economic processes, development of p ... +

A certified food science and technology engineer is skilled in the fields of production, technology, planning of operations, management of economic processes, development of products, quality assurance, tender-writing, and is capable of undertaking management tasks while taking into account technical and economic aspects. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
Campus
 
Wädenswil, Suiza

In this Master's program, you deal with innovative solutions for the food and beverage industry. You recognize innovation as a holistic process and develop new products and pr ... +

In this Master's program, you deal with innovative solutions for the food and beverage industry. You recognize innovation as a holistic process and develop new products and processes effectively from raw material to delivery. You consider the knowledge of technology, food, packaging, supply chain, strategy, and design. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
3 - 7 semestres
Inglés
Sep 2020
30 abr. 2020
Campus
 
UK Online, Reino Unido

Manchester Metropolitan University has been paving the way in nutrition and food science research since 1880. This unique Food Science and Innovation master’s degree combines ... +

Manchester Metropolitan University has been paving the way in nutrition and food science research since 1880. This unique Food Science and Innovation master’s degree combines Manchester Met’s rich expertise with new technology to give you the specialist food and nutrition knowledge you need to succeed. -
MSc
Tiempo Parcial
24 meses
Inglés
May 2020
En línea
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Francia

ISA Lille ofrece una Maestría en Ciencias e Ingeniería, especialidad en Ciencias de la Alimentación, impartida en inglés o en francés, en la Gestión Sostenible de la Producció ... +

ISA Lille ofrece una Maestría en Ciencias e Ingeniería, especialidad en Ciencias de la Alimentación, impartida en inglés o en francés, en la Gestión Sostenible de la Producción de Alimentos, calidad, seguridad y entorno industrial. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
Sep 2020
24 May 2020
Campus
 
Perth, Australia

The food industry is one of the largest in the world. Its growth, particularly into the export market, requires a high level of technology as well as professionally trained in ... +

The food industry is one of the largest in the world. Its growth, particularly into the export market, requires a high level of technology as well as professionally trained individuals to apply that technology. Our postgraduate courses in this discipline can offer diverse and challenging careers and have been designed to provide professional training to those already employed in the food industry and those in other science fields. -
MSc
Tiempo completo
2 años
English
Jul 2020
Campus
 
Turku, Finlandia

El programa de maestría en desarrollo de alimentos le proporciona la competencia para enfrentar los desafíos en la investigación y el desarrollo en la industria alimentaria y ... +

El programa de maestría en desarrollo de alimentos le proporciona la competencia para enfrentar los desafíos en la investigación y el desarrollo en la industria alimentaria y la academia. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
agosto 2021
20 enero 2021
Campus
 
University Of Debrecen
Debrecen, Hungría

El MSc en Seguridad Alimentaria y Calidad está diseñado para desarrollar su conocimiento de pregrado y mejorarlo a través de la aplicación y la investigación.

El MSc en Seguridad Alimentaria y Calidad está diseñado para desarrollar su conocimiento de pregrado y mejorarlo a través de la aplicación y la investigación. -
MSc
Tiempo completo
4 semestres
Inglés
Campus
 
University of Algarve
Faro, Portugal

The aim of MSc program in Food Technology is to provide a general understanding of food properties and production, and knowledge in technologies involved in the production of ... +

The aim of MSc program in Food Technology is to provide a general understanding of food properties and production, and knowledge in technologies involved in the production of safe and healthy food that qualifies the recipient not only to analyze and control but also to design, innovate and develop food production systems and food products. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Portuguese, Inglés
Campus
 
Ecole de Management de Normandie
Caen, Francia +1 Más

Este programa se imparte en francés.

Este programa se imparte en francés. -
MSc
Tiempo completo
Francés
Campus
 
University of Lincoln
Lincoln, Reino Unido

Este programa tiene como objetivo equipar a los estudiantes con las habilidades avanzadas, el conocimiento y la experiencia para asumir funciones de gestión técnica y de produ ... +

Este programa tiene como objetivo equipar a los estudiantes con las habilidades avanzadas, el conocimiento y la experiencia para asumir funciones de gestión técnica y de producción en el sector agroalimentario de importancia mundial. -
MSc
Tiempo completo
Inglés
Sep 2020
Campus
 
Dijon, Francia

MP2 is a 2 year, course-based, full-time international research Master’s Degree focused on Microbiology and physico-chemistry applied to food and wine processes. This master a ... +

MP2 is a 2 year, course-based, full-time international research Master’s Degree focused on Microbiology and physico-chemistry applied to food and wine processes. This master aims at training future researchers and managers of the food and wine science and industry. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
Sep 2020
19 Jun 2020
Campus
 
Cranfield University
Cranfield, Reino Unido

Food security is one of the major concerns of our time. The production of adequate and nutritious food for everyone, using the available recourses in a sensible and sustainabl ... +

Food security is one of the major concerns of our time. The production of adequate and nutritious food for everyone, using the available recourses in a sensible and sustainable manner is a key priority worldwide, especially considering the expected effects of climate change on food production. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
Inglés
oct. 2020
Campus
 
Syracuse, Estados Unidos de América

The 36 hour M.S. in Food Studies offers graduate students an interdisciplinary and holistic approach to food systems, food economies, and sustainable livelihoods and environme ... +

The 36 hour M.S. in Food Studies offers graduate students an interdisciplinary and holistic approach to food systems, food economies, and sustainable livelihoods and environments that influence public health and nutrition outcomes and overall well-being. -
MSc
Tiempo completo
Tiempo Parcial
Inglés
Campus
 
University of Padova
Padua, Italia

La Maestría en Biotecnologías para la Ciencia de los Alimentos explora cómo producir alimentos más sanos y más seguros siguiendo un enfoque transversal, desde la granja hasta ... +

La Maestría en Biotecnologías para la Ciencia de los Alimentos explora cómo producir alimentos más sanos y más seguros siguiendo un enfoque transversal, desde la granja hasta el tenedor. -
MSc
Tiempo completo
2 años
Inglés
oct. 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here